De prioriteit van een verbindingsregel wijzigen

Zo wijzigt u de prioriteit van een verbindingsregel:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Security ControlsApparaatcontrole in het venster met de programma-instellingen.
  3. In het blok Toegangsinstellingen, klikt u op de knop Anti-Bridging.
  4. Selecteer in het blok Regels voor apparaten de regel waarvan u de prioriteit wilt wijzigen.
  5. Gebruik de knoppen Omhoog / Omlaag om de prioriteit van de verbindingsregel in te stellen.

Hoe hoger de regel in de tabel met regels staat, hoe hoger de prioriteit van de regel. Anti-Bridging blokkeert alle verbindingen behalve één verbinding die tot stand is gebracht met het type apparaat waarvoor de regel met de hoogste prioriteit wordt gebruikt.

6. Sla uw wijzigingen op.